L’Associació

Les Entitats del Tercer Sector Social hem estat pioneres en la prestació del servei d’atenció a domicili.

Hem treballat en solitari durant molts anys a favor de les persones, desenvolupant i consolidant models d’intervenció i d’atenció que, ara, amb la universalització i la generalització d’aquests serveis, permetran d’atendre intensivament i ampliàment a un nombre molt important de persones.

Les nostres entitats estan compromeses en el desenvolupament de l’estat del benestar i en la consolidació d’un model de prestació dels serveis que té en compte no només criteris econòmics, sinó també elements de cohesió social, de participació, d’inclusió, absolutament fonamentals pel futur del nostre país.
L’aportació al desenvolupament social i econòmic es basa tant en la generació de valors i solidaritats, com amb un major grau de diversitat i sostenibilitat,  elements substancials per a la societat i l’economia de Catalunya.

Per tal doncs, d’oferir un projecte sòlid a les administracions i als particulars que demanen seguretat en la prestació d’un servei, que en el futur serà altament sensible per als ciutadans, hem creat l’Associació Coordinadora SAD del Tercer Sector.

L’Associació es basa en els següents principis organitzatius:
  • Proveïm serveis amb la finalitat que les persones amb dependència o necessitats de suport visquin en igualtat d’oportunitats i amb les majors possibilitats de desenvolupar una vida autònoma.
  • Prioritzem l’atenció personalitzada i l’adequació dels serveis a cada realitat oferint un serveis de proximitat amb la màxima qualitat per a les persones
  • Realitzem la nostra tasca sense ànim de lucre, tot garantint l’eficàcia i l’eficiència dels serveis i aplicant els seus excedents a la millora dels projectes d’iniciativa social de cadascuna de les entitats membres.
  • Volem ser un instrument per reforçar l’activitat de les entitats membres i les seves expectatives de creixementi d’implantació territorial, treballant amb un principi clar de subsidiarietat.

Per primera vegada, entitats de diverses característiques jurídiques, de diferents sectors d’atenció a les persones i amb una incidència en el territori ens hem aplegat per poder crear un projecte comú. Totes som entitats d’iniciativa social, sense ànim de lucre i que individualment tenim projectes de creixement a llarg termini.

Formem l’Associació Coordinadora de SAD del Tercer Sector 7 entitats interessades en compartir discurs, ideologia, saber fer, actius, fer i crear estat d’opinió.

AsproseatAsistedFundació Pere Tarrés – Pròxims – Fundació Mercè Fontanilles – Intress – Plataforma Educativa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s